Kategorier
Information och nyttigt

Skorstenar som gud glömde

Hej.

Vi är lite överallt just nu. Källaren börjar bli klar. Så vi börjar arbeta på taket medans vi väntar på material.

Vi har gett oss på skorstenar just nu. Vi har börjat att riva de över trapphus C och halva B. De som vi kallar Etapp 1. Rivning går på någon timme medans att bygga upp tar en arbetsdag ungefär. Detta kommer inte påverka er något. Men de finns risk att de kanske trillar ner lite grus i era kakelugnar. Ha lite koll på det är ni snälla.

Det sitter en del antenner och liknande Monterade i skorstenarna. Dessa kommer vi montera ner, och vi sätter inte upp dem igen eftersom de kommer förstöra de nya skorstenarna. Om det är någon som används av er så får ni gärna kontakta eran leverantör och kolla för hjälp att montera dem på ställningen eller något liknande under tiden. Sedan kommer allt bli samlat i huset och gå via kabel, så de kommer inte behövas någon antenn eller parabol.

Trevlig helg.

Kategorier
Information och nyttigt

Elektrikern är välkommen

Hej.

På tisdag kommer våran elektriker. Han skall städa upp i källaren så gott det går. Vi har mycket kablar som inte är i bruk och mycket kablar som är i bruk. Dock vet vi inte vilka som är vilka.

Under denna dagen kommer det alltså att vara elavbrott lite till och från. Vi vill därför göra er som jobbar hemma att vara uppmärksamma på detta. Var förberedda med backuper eller på annat sätt.

Vi har även fått in uppgifter om att portgången är mörk nattetid, vilket vi samtidigt åtgärdar. Har ni övriga påtalanden så hör av er.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Gatan är klar

Hej.

Arbetet på Åsgatan är nu klart. Igår blev det asfalterat och idag inspekterat. Det är klart att använda och så minskar oljudet från det hållet.

Vi har även fått en bygghiss levererad. Den kommer att monteras på Bangatan. Vi kommer att vara i stort behov av den när arbetet på tak och vind kommer igång. Tyvärr är den inte knäpptyst, men när tiden kommer för att börja bruka den ska vi försöka att använda den vid vettiga tider på dygnet.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt Stopp och problem

Fortsättningen med vattnet.

Hej.

Tyvärr blev vi inte riktigt klara med arbetet med vattenledningarna idag, så de kommer att fortgå under torsdagen. Det blir samma procedur, vatten kommer vara avstängt en stund för att sedan återkomma osv.

Vi fick även röjt ut stora delar av vinden idag. Det är viktigt att ni som vill ha hjälp med att slänga skräp är på alerten. Källaren är på väg att bli klar, så snart önskar vi en flytt av förråden ner dit.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt Stopp och problem

Lite vattenuppehåll

Hej.

På tisdag nästa vecka 26/4 kommer det en rörläggare till oss och skall ändra lite i källaren. Det kan vara så att det blir ett 30 minuters stopp lite då och då, men inte för alla och inte samtidigt. Eftersom det är kortare stopp så ska det inte störa er för mycket.

Glöm inte rensning på vinden under nästa vecka för er som vill utnytja våran hjälp.

Trevlig Helg.

Kategorier
Administrativa angelägenheter Information och nyttigt

Påsken slut

Hej.

Hoppas ni har haft en bra påsk. Snickarna körde ju på några timmar och gjorde klart för målare. Denna veckan pågår målning och även lite putsning i källaren. Det närmar sig inflytt av förråd med stormsteg.

Vill påminna om tömning av vindsförråd nästa vecka. Ni som inte märkt upp måste göra det, för vi kommer att tömma de som inte tillhör någon, samt att ni har möjlighet att slänga det som ni inte vill spara inför flytt till källaren.

Mvh Adam

Kategorier
Information och nyttigt

Önskar er en trevlig påsk

Hej alla hyresgäster.

Vill börja med att önska er en härlig påsk.

Under långhelgen kommer det att vara ytterst lite aktivitet. De två goa snickarna kommer att vara igång på fredag och måndag för att kämpa vidare ytterligare för att vi skall få färdigt källaren. Det blir inget oväsen eller ljud som kommer störa hos er.

Vi ses igen på tisdag.

Kategorier
Stopp och problem

Kort vattenstopp

Hej. Imorgon 13/4 kommer vi göra ett snabbt stopp med vatten. Vi skall flytta en ledning i källaren. mellan 9-10 kommer det att vara uppehåll.

Kategorier
Information och nyttigt

Tömning av vindsförråd

Hej allihopa. Vi vill planera in att tömma de vindsförråd som inte är uppmärkta under vecka 17. Samtidigt tänker vi erbjuda alla som vill tömma sina egna förråd på grejer som man inte vill ha kvar.

Vi kommer att ställa en lastbil med stort flak mot ställningen på Åsgatan där vi kan slänga skräp. Sedan gör vi en öppning i taket mot Åsgatan så går vi rakt ut från vinden och kan slänga allt vi inte skall spara. Vi kommer att vara 4 mannar på plats och hjälpa till att lyfta och flytta tunga grejer.

Det enda vi inte tänker ta emot är farligt avfall. Så som oljor, färger, batterier och fasta elinstallationer. Istället tar vi ner dessa och lägger i en säck som vi sedan fraktar bort.

Detta kommer att ske på Tisdagen 26/4 mellan 8-14 eller Torsdagen 28/4 mellan 14-18 under vecka 17!

Om ni inte kan vara på plats någon av dessa dagar så får ni gärna höra av er till Adam Strand. Så planerar vi något utrymme där ni kan samla det som skall slängas så tar vi hand om detta.

Vi skulle uppskatta om ni ville ta vara på detta tillfälle då vi börjar komma i ordning i källaren och så småningom skall flytta ner förråden dit.

Kategorier
Information och nyttigt

Här växer källaren fram