Kategorier
Information och nyttigt

Det började med regn

Hej.

Fasad arbetena mot Bangatan gick väldigt smidigt. Vi har grundat och putsat upp. Det som återstår är detaljer som skall snyggas till. Det kommer att ske i slutet av veckan.

Vi har fått upp ställning på gaveln mot Tibergs Möbler. Där börjar vi idag att bila ner pulsen. Vi tror att den sitter ganska löst, men det kan förekomma lite oljud i början på veckan.

Det är vad som sker just nu, de är ju fortfarande lite semester tider så det går på lite halvfart.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Under semestern….

Så jobbar vi på.

Vi har en murar på taket som gör färdigt skorstenar. Vi fick vårat efterlängtade tegel äntligen och vi har fyra st kvar att bygga upp. Det tar nog två veckor till.

Som ni säkert märkt så har vi börjat på fasaden mot Bangatan. Lite glada murare som kör över semestern så vi hinner med alla våra andra arbeten. Målet är att bli klara med fasaden fram till augusti.

Vi har påbörjat bygge av ställning på våran gavel mot Tibergs. Ställningen blir klar nästa vecka och då skall vi komma igång och reparera denna delen.

Det är alltså inte lugna puckar trots att vi har semester.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Utsidan räknas.

Hej.

Vi ska börja jobba på framsidan av huset. Kvaliteten på fasaden är inget vidare så vi blir tvungna att riva ner all puts som vi har. Det är ju naturligtvis inte något jobb som går obemärkt förbi, utan för ju en del oväsen med sig. Vi sätter igång under morgondagen och kör på hela veckan. Vi har kallat in lite extra folk för att de skall bli en kort period och kör därför lite längre dagar. 7-19 och halva fredagen är våran planering.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Det blir ett torn

Här gör vi en mall för att få fram lämplig storlek på tornet. Det ser ut att passa.