Kategorier
Information och nyttigt

Tibergs gavel

Den börjar närma sig färdig. Putsning är klart, vi skall bara snygga till skarven mot Tibergs röda trähus. Färg är beställt, men enl leverantörerens anvisningar så skall putsen vila 10 dagar innan man målar. Så de dröjer en dryg vecka. Sedan river vi ställningen där.

Vi kämpar på inne på vinden och gör om takstolar. Vi är nu framme vid första terassen brevid hissen. Där skall snart tagas hål. På torsdag gör vi en sista rensning på vinden och därefter flyttar vi ner förråden till källaren.

Arbetet på fasad mot Bangatan pågår också. Vi har lite extra hjälp fredag lördag, därav lite oväsen.

Mvh

Kategorier
Administrativa angelägenheter Information och nyttigt

Sista chansen nu.

Hej allihopa

1/9 kommer vi att göra ett sista röj på vinden. Mellan 8-12 kommer vi ha lastbil och kran på plats och även bärhjälp som vi gjorde sist. Hoppas att alla som behöver nu utnyttjar detta så ni kan slänga allt ni inte vill ta med till era nya förråd.

De nya förråden i källaren är färdiga sedan en tid men vi saknar dock en dörr som gör att vi håller bovar och gangsters borta. Så fort den dyker upp så kommer vi att be er ta ner allt från vinden till källaren. Ni kommer att få erat rätta förråd direkt som passar till lgh ni senare skall flytta in i.

Allt som inte flyttas ner kommer vi att slänga när vi behöver komma fram.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Ljus in

Nu mina vänner, har vi fått in det första takfönster i etapp ett. Släpper in ett trevligt dagsljus ner på oss som jobbar på vinden.

Kategorier
Information och nyttigt

Semester avek

Hej.

På måndag skall vi vara fulltalig. Snickarna kommer tillbaka, plåtslagare skall påbörja arbeten, och våra kära murare kommer som vanligt.

Arbeten med fasader pågår. Gaveln mot Tibergs Möbler börjar vi att putsa på måndag och fullföljer under veckan. Det är lite komplicerat jobb att få en sådan fasad snygg.

På Bangatan löper arbetet på, vi kör lite in på helger ibland här för att hinna med. Men det är bara handkraft och inga maskiner som skall störa.

Taket på etapp 1 skall få lite takfönster. Vi förstärker upp med två snickare som skall påbörja detta på måndag. Det blir håltagning och montering av nya moduler som kommer att skapa ett härlig ljus på vinden.

Vi har knutit till oss JR Johansson plåt för att göra taket. Dom kommer till oss i början på veckan för att planera upp arbetet. För dem är det många timmars arbete på verkstad innan de syns på plats.

Händer det inget mer tänker ni?

Jo såklart, men mer info kommer löpande.

Trevlig helg så länge.