Kategorier
Information och nyttigt

Mellandagar

Hej

Vi kommer att ha tre killar igång under mellandagarna. vi försöker hålla ljudet nere så mycket vi kan, men lite låter det när man jobbar såklart.

Den andre Januari är vi tillbaka med full styrka och kör på så att vi får ihop det inom tidsramarna

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt Kul att veta

EL och VVS

Va gör dessa killarna? Jo kollar här.

Kategorier
Kul att veta

Julbord live

Hej.

Så här en vecka innan jul så kostar vi på oss en liten stämmnings höjare. Det blir jullunch på plats. Vi hyrde in lite catering och ser till att personalen på plats får jul i magen.

Denna veckan åker den utländska personalen hem, men vi kör på med lite el och vvs under nästa vecka. Det kommer bli uppehåll i mellandagarna, någon kommer åka förbi och kolla av så att arbetsplatsen ser ok ut.

Kategorier
Information och nyttigt

Rör och El

Hej.

Ny vecka och nya möjligheter. Nu är information lite efter här tyvärr, men de har hänt mycket sista tiden på andra projekt som tagit lite fokus.

Finnvedens EL och VVS har nu kommer till platsen. Dom börjar sina arbeten i källaren och därför kan de bli lite kaos. Det blir rör för fjärrvärme och vatten samt avlopp. Det blir lite stegar för kablar och ström. Vi försöker hålla så god ordning som vi kan. Vi kommer behöva gå in och ut genom lite förråd, men vi tar personlig kontakt för det.

Mvh

Kategorier
Kul att veta

Julstämning

Vi drar vårat strå till stacken. Vi sparar el så mycket vi kan

Kategorier
Information och nyttigt Stopp och problem

Fruset vatten

Hej.

Tyvärr så har vi drabbats av vattenledning som frusit. Det gör att fram till kl 08 så har några lgh i trappuppgången A inget vatten. Men vi fixar det så fort vi kan.

Mvh