Kategorier
Kul att veta

Duktiga killar jobbar snabbt

Kategorier
Kul att veta

Det blir skiffer

Hej.

Våra skiffer killar kom igår. Och det är dags för kupolen att få lite riktigt tak. Det blir ett grått skiffer i 100*300 som vi spikar på. Men vi får ge det någon vecka, det här är ett riktigt hantverk att få till.

Kategorier
Information och nyttigt

Badrum badrum

Våra kära killar från Dobro bygg kör på med klinkern i badrum. Norvange 30*60 sätts upp i full fart. Här på bild har vi badrum som är påbörjat med lite plattor.

Kategorier
Kul att veta

Ett eget fönster

Hej

Några av fönsterna är för stora för att byta. Så istället bygger vi egna i våran verkstad. Så här ser ett av de nya ut som sitter i gatuplan mot bangatan.

Kategorier
Information och nyttigt Kul att veta Stopp och problem

Ursäkta att vi stör.

Hej.

Som tidigare sagts så river vi golvet på vinden idag. Tyvärr blir det oväsen av det och får vi dagen på oss så kommer vi att fått ut mer än 50%

Har ni överseende? Nä, kanske inte. Men vi måste få det gjort och vi kan inte göra detta samtidigt som vi har andra som jobbar på platsen tyvärr.

Mvh

Kategorier
Kul att veta

Vårat tak

Säg till mig hur vackert vårat nya tak är!

Kategorier
Kul att veta

Mycket el blir det

Så här ser elinstallation ut i köket i trappuppgång B. En liten uppdatering till tidigare.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Lördagsjobb

På lördag kommer vi få lite folk hit som gör ett röj på vinden. Vi har massor av betong som skall rivas ut och vi börjar nu på lördag.

Det kommer sedan att fortsätta i två veckor, så tyvärr blir det lite oväder för er som bor på tredje våningen framförallt.

Kategorier
Kul att veta

Vinden blir tät

Vi har fått hit lite killar som tar hand om innertaket på vinden. Först blir det folie som håller fukt borta och isoleringen på plats, sedan blir det glespanel som håller gips och folie på plats och sedan fyller vi med isolering. Men allt sker inte på en dag.

Mvh

Kategorier
Kul att veta

Gips i stora lass

Hej.

Igår fick vi som sagt fullt på vinden med gips. Allt material för etapp ett på vinden. Nu skall det bara monteras upp också!