Kategorier
Information och nyttigt

Balkong nytt!

Som ni säkert sett så har vi fått balkonger på plats. 1an och tvåan. Dock så måste vi säkerställa infästning på dessa innan vi kan hänga dem tredje på plats. Det är förlängda balkar på den som går in i huset, vilka vi gjuter fast med speciellt betong.

På tisdag nästa vecka siktar vi att montera den sista.

Kategorier
Information och nyttigt

Kök och kök och kök

Köken till våning 3 har alltså lyfta in. Tisdag nästa vecka kommer köken för våning 1 och 2. Då blir de lite platsbrist på Åsgatan igen.

Vecka 6 kommer kökssnickaren och börjar på våning 3. Därefter blir det installation i badrum och sedan ser vi slutet på översta våningen.

Men vi har inte kommit riktigt lika långt längre nedåt tyvärr.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Är kommer kök

Hej.

Imorgon kommer första leverans av kök. Det innebär att vi kommer ta lite plats på Åsgatan.

Hoppas att ni grannar lite överseende. Mellan 10-12 gissar vi att vi behöver.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Det som låter på Åsgatan

Hej.

Vi river ut lite mer betong på vinden. Det är sista etappen, men den kommer ta lite tid då vi förbrukar materialet ovanpå betongen samtidigt. Men det som väsnas är när vi slänger genom trummor från vinden till containern på backen.

Ber om ursäkt för att vi stör.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Smidesverkstad

Hej.

Just nu är våran egen smed på plats och fixar till de sista takstols-förstärkningarna. Eftersom vi inte vill ha fler bränder i huset än historien har berättat, så låter vi han stå ute i portgången. Där är inget brännbart och nära till snö i händelse.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Tur med stuckatur

Hej.

Traditionell stuckatur från Göteborg är på plats. De reparerar med högsta kvalitet.

Kategorier
Information och nyttigt

Värmesystemet efter detta.

Hej.

Rörkillarna har nu gjort det dem kan göra för nu. Så de blir inget mer spring idag. Vi kommer bli tvungna att gå igenom systemet minst en gång till för att få fyllt vatten istället för luft. Men de gör vi under nästa vecka. Ni får gärna vara uppmärksamma så att alla era radiatorer fungerar och rapportera så fort något blir kallt.

Vi återkommer om vi behöver komma in hos er i nästa vecka.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Otrevligt besök.

Hej.

Som ni kanske noterat så har det varit påhälsning i huset. Vi har haft inbrott i en lgh samt att dom har förstört värmesystemet i källaren.

Polisen tar hand om lägenheten medans rörläggare och jag tar hand om värmesystemet. Eftersom hela systemet är tömt på vatten så kommer vi att behöva lägga lite arbete och springa en hel del i huset och lufta era element och liknande. Jag kommer att ringa er om vi behöver in hos er. Hör jag inte av mig under kvällen, så skall det inte vara några problem hos er.

Mvh