Kategorier
Information och nyttigt

Dags att flytta

Denna vecka städar vi och målnings-bättrar, kopplar in vitvaror och liknande.

Från och med måndag 3/6 kan man få hämta ut sin nyckel på kontoret. Kontakta Adam.

Tisdag och Onsdag 4-5/6 kommer möblemanget som magasinerats och bärs upp i respektive lägenhet.

På onsdagen 5/6 kommer det finnas bärhjälp på plats. Alla som behöver hjälp att flytta tyngre möbler så som soffa, säng eller liknande måste höra av sig i god tid, så återkommer vi med ett litet schema för flytthjälp. Det är endast denna dag som vi kan bistå med bärhjälp.

Från och med Tisdag eftermiddag kommer lägenheter att låsas efter arbetstid, MEN det finns möjlighet att vi använder onsdagen med lite småsaker som upptäcks under resans gång.

Elen ansvarar vi för fram till 17 Juni. Tills dess måste ni ha startat igång erat eget abonnemang.

Fiber finns indraget i alla lgh för användning.

 

Ni har själva ansvar för ett enklare städ i evakueringslägenheterna. Vilket betyder att man tar med allt som inte tillhör lägenheten och dammsuger av det sista man gör. Och slänger sopor.

                          

Fram till 17 juni kan ni flytta i eran egen takt. Under vecka 25 kommer vi att göra en syn med besiktningsman så att vi inte har haft ett onormalt slitage eller förvanskning av evakueringslägenheterna. Vill ni delta i det måste ni hör av er.

 

Kategorier
Information och nyttigt

Förråd 1201B

Hej.

Vi behöver komma åt förråd 1201b i källaren. Det är ju egentligen ingen som skall använda den så vi hade uppskattat om det även tömdes. Men imorgon behöver vi komma in för lite installationer, så de viktiga är att hänglåset öppnas.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Vattenbryt

Hej.

Vi skall koppla om lite i källaren, och de kommer ske mellan 9-12 idag. Det kan medföra att det inte finns vatten till och från.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Gammal post kastas

Hej.

Det första vi gör på måndag är att slänga de gamla brevlådorna. Sedan är de nya lådor som gäller. Vi har inte fått några namnbrickor ännu, men det står lgh nummer som tillfälligt.

Glöm inte att kontakta Adam för nyckel.

Mvh

Kategorier
Information och nyttigt

Brevlådor

Hej.

Det kommer nya lådor. Dom skulle varit på plats i fredags när vi var tvugna att flytta de gamla. Men det nya budet är att de kommer idag, så vi hoppas att ni har nya inkast imorgon, då är ni välkomna att höra av er till adam för en nyckel.

Mvh